Xerrades tallers per a pares i mares

Cliqueu l’enllaç per obtenir més informació:

xerrades -tallers

Publicat dins de Informació | Deixa un comentari

PLUJA DE DESITJOS

Image

 

Escola Marià Manent

Arriba la tardor i a l’ Escola ha començat a ploure desitjos . Tos els nens i nenes de P3 a sisè han escrit o dibuixat un desig en una gota d’aigua.

 

És una activitat en la que ha gaudit tota l’escola  fent-la. Tothom se sent reflectit a l’entrada de l’escola , buscant la seva gota, pares i mares que entren a buscar la gota del seu fill/a, perquè han parlat a casa de la seva gota. És molt curiós com cadascú busca la seva gota i de pas llegeix la dels altres. Una activitat entranyable  amb molt de color i moviment,  que uneix a tota a l’escola.

 

Felicitats, per aquesta actuació, des de la regidoria d’ensenyament municipal !!!

 Image

Publicat dins de Informació | Deixa un comentari

Espai de reflexió per a pares i mares: “Cafè de les 3”

Per a més informació, fes clic a l’enllaç:    Cartell: taller cafè de les 3

Publicat dins de Informació | Deixa un comentari

Xerrada participativa pares – fills: QUÈ ENS ESPERA A L’ESO?

El dia 25 de juny es va fer a l’Institut Valerià Pujol i Bosch la xerrada participativa pares – fills: Què ens espera a l’ESO?

Aquesta xerrada té com a finalitat fer l’acompanyament de l’alumnat de 6è de Primària i les seves famílies en el pas entre Primària i Secundària.

Des de la regidoria d’Ensenyament es va detectar que aquest traspàs angoixava i es va considerar adient fer un acompanyament.

El format de la xerrada és molt dinàmic i participatiu.

Els objectius de la xerrada són:

  • Treballar el traspàs de Primària a Secundària.
  • Acompanyar a l’alumnat i les famílies en el pas entre etapes: Primària -Secundària
  • Oferir  un espai per tal que l’alumnat i les famílies puguin expressar les seves pors, angoixes i dubtes que es plantegen en  aquest pas d’etapa educativa.

Hi participen diferents professionals: un psicòleg, un tutor de 1r d’ESO, el director  de l’Institut i la tècnica municipal d’ensenyament. Partint de les qüestions que plantegen els alumnes i les famílies, es desenvolupa la xerrada. El psicòleg parla sobre les característiques pròpies de l’etapa evolutiva i el tutor presenta el centre, les seves característiques i la nova etapa educativa. Per a treure el màxim profit de la xerrada els alumnes venen amb algunes preguntes preparades que les han treballat a l’escola, a l’espai de tutoria.

La xerrada es fa a l’Institut Valerià Pujol, que és el centre on anirà la majoria  de l’alumnat de Primària de Premià de Dalt.

Ja fa quatre cursos que es fa aquesta xerrada i es considera una Bona Pràctica donat els resultats d’assistència i participació obtinguts. Cada curs s’intenta millorar introduint nous suggeriments sorgits de l’avaluació de l’actuació.

Image

Publicat dins de Informació | Deixa un comentari