Punt d’Informació Juvenil / PIJ La Fletxa

Dades de l’àmbit
Tècnic: Carme Cristóbal
Adreça: Torrent de Santa Anna, 6
CP 08338 Premià de Dalt (Barri Santa Anna-Tió)

Telèfon: 93 754 80 19

Horari d’atenció:
dimarts, dijous i dissabtes, de 17 a 21h; dimecres i divendres d’11 a 14h
Web: www.pijlafletxa.wordpress.com

L’activitat juvenil a Premià de Dalt té el seu nucli al Punt d’Informació Juvenil (PIJ) La Fletxa, un servei municipal per a joves de 12 a 30 anys, on t’atenen de forma personalitzada, confidencial i gratuïta. Hi trobaràs informació sobre treball, formació, salut, participació, habitatge, lleure, cultura i oci, activitats de vacances, vacances, natura, esports, transports, associacions i moviments socials…

Servei d’autoconsulta
El PIJ La Fletxa té a la teva disposició 3 ordinadors connectats a traves d´una xarxa. Pots accedir-hi mitja hora, de manera gratuïta. Pots consultar informació, enviar els teus correus, xatejar, fer-te un correu electrònic… També tens altres ordinadors on pots fer treballs, informes, currículums, escanejar i fotocopiar imatges o documents, entre d’altres.

A La Fletxa disposem d’una zona de consulta amb fulletons temàtics, revistes (Entrejovenes, Papers de joventut, El Temps, Lambda, Debat jove, Protagonistes, ja,…), l´espai d´hemeroteca, un servei de préstec de material i llibres relacionats amb les Polítiques de joventut i una secció de viatgeteca. Ah! i moltes prestatgeries informatives.

Des de les nostres instal·lacions pots consultar informació per organitzar els teus viatges i caps de setmana: recull d´ofertes, guies, viatges organitzats per joves , allotjaments, informació turística, turisme rural, guia de càmping… Si has de viatjar i vols gaudir dels avantatges de ser jove vine al Punt, pots fer-te els carnets d´alberguista (REAJ), estudiants ( ISTC) i mestres (ITIC) internacional, (IYTC) al PIJ.